Kas,näin on laihdutushomma lähtenyt ihan kivasti liikkeelle. 3,5 viikkoa takana ja 7,7kg kevyempänä. Ekaan etappiin ei enää oo niin pitkä matka...tuntuu ihanalta huomata miten ns.tavoitevaatteetkin alkaa mahtumaan, tai ainakin melkein mahtuu. Senttejä on hävinnyt vyötäröltä,reisistä,lantiosta ja rinnan ympäriltä, mutta kaikki roikkuva vielä hieman ahdistaa, ja kaipa olen alkanut katsomaan itseäni kriittisemmin. En tunne itseäni mitenkään kauniiksi, kasvotkin näyttävät jotenkin ankeilta. En tiedä miksi,mutta viime päivät olen ollut hieman mieli maassa. Onnistumisen iloja toki on, ja hetkittäin olen ihan fiiliksissä, sitten vaan vajoan omiin mietteisiini.

Työkaverit on olleet tähän asti ihania, olen huomannut itsestäni nyt hiemän väistyvän, eristäytyvän piirteen. Joskus en vaan jaksa kuunnella enää ja uppoudun omiin ajatuksiini, tai tunnen itseni ulkopuoliseksi. Ehkä se kuuluu tähän muuttumisprosessiin, käydä asioita vaan läpi ja mietteetkin muuttuu... viikko sitten repäisin ja laitoin työhakemuksenkin ns.oman alan töihin, mutten usko sen tuottavan tulosta, koska olen ollut jo 10 vuotta poissa alalta. Tietysti palkkakin tulisi tippumaan, joten sekin mietityttäisi. Mut eihän mulla nyt siihen mitään mahkuja ole.

Sisustusasioissa eräs pikku-unelmani toteutui pitkän etsinnän jälkeen. Löysin fb:n paikallisesta kirppisŕyhmästä upean antiikkipiirongin. Ja hintaa oli vain 60€. Lucky me! Pientä laittoa siinä on, pariin kohtaan listaa pitäisi hommata, ja tartuntapohjamaalia,sillä haluaisin maalata lipaston joko valkeaksi tai harmaaksi, kalkkimaalilla.

13063375_1174352335948281_23052355029723

Peiliseinä ja sohvasänky on nyt muuten valmis,mutta seinäkoukut ja ripustettavat kehykset on vielä tulossa seinään peilin toiselle puolelle. Tänään en oo jaksanu oikein panostaa millään lailla kotiin, pitäisi ainakin imuroida ja laittaa vappusälää hieman tytärtä varten. Vappu on tänä vuonna hieman erilainen syömisieni suhteen, mutta sen verran aion nauttia että teen kasvis-makkaravartaita (yksi makkara sallitaan vapun kunniaksi) mutta munkit ja simat saa jäädä osaltani väliin. Alkoholiakaan en aio nauttia tänä vappuna pisaraakaan.

Mukavaa vappua immeiset!