Tämä päivä on ollut lähes kokonaan sateinen ja tuulinen, ukkonenkin jyrähteli iltapäivällä. Ei siis tarvinnut mennä ulos tänä päivänä... silloin on hyvä räpsiä kuvia, laittaa kynttilät palamaan ja avata kesän jälkeen televisio. Eilenhän alkoi nimittäin Emmerdale. ;)

DSC_4707-normal.jpg

DSC_4697-normal.jpg

DSC_4767-normal.jpg

DSC_4734-normal.jpg

DSC_4723-normal.jpg

Eilen sain sijoituskoirani omistajilta kauniin kukan kiitokseksi koiran trimmaamisesta. <3 Muutenhan en kukkia juuri saakaan, ainakaan mieheltäni. Kerran sain kukkia niin hän vaan tokaisi,että : -Ne olis muuten mennyt roskiin! Että silleen... ;)

DSC_4727-normal.jpg

DSC_4672-normal.jpg

Viikonloppuna päätin tuunata (joidenkin mielestä pilata hyvän antiikin) vanhaa messingin väristä kynttelikköä. Minusta se on hopean värisenä vaan paljon raikkaampi.

DSC_4787-normal.jpg

Ja tässä on sitten ne kuuluisat maustepurkit, joita olen näperrellyt iltaisin. Aina ei tartte olla kalliita materiaaleja saadakseen kivaa aikaiseksi. <3

DSC_4794-normal.jpg

DSC_4777-normal.jpg

Korkit maalasin ihan valkealla spray-maalilla, teksti on printattu vaan paperille ja liimattu kartongille, ja ympärille pyöräytin juuttinarua. Yksinkertaista, mutta kaunista.

 

Eilen sain valmiiksi pilttipurkeista askartelemani maustepurkit, nyt on maustelaatikon kaaoskin taltutettu. :)