Blogirintamalla on ollut viimeaikoina kovin hiljaista...

Siksi,että minulla on ollut monta rautaa kuumana,kiirettä pidellyt oikein urakalla. Silloin kun ei ole pidellyt kiirettä,olen ollut uupunut. Ja kolmas syy on se,että vanha,hyvin palvellut läppärimme sanoi sopimuksen irti lopullisesti. Yhteistä taivalta meillä ehti olla takana jo lähes 8 vuotta,että ehkä se oli jo harvinaisen pitkään toiminutkin. Tässä sitä nyt sitten opetellaan uutta, viimeisin rakkine kun toimi Windows Vistalla ja Microsoft Office 2003:lla. :D

Kuten kerroin,monenlaista kiirettä on pitänyt ja monta rautaa tulessa samaan aikaan, joten välillä ei oikein tiedä miten käyttäisi nämä tunnit vuorokaudesta,kun ne meinaa loppua kesken.

Otimme äkkilähdön Ouluun äskettäin, kävimme astuttamassa jackrussellinterrieriämme Herttaa siellä. Mikäli kaikki sujuu odotusten mukaisesti, meille on tulossa sileäkarvaisia kevät-vauvvoja. <3 Pidetään peukut pystyssä että kaikki sujuu hyvin. Edes jossain muodossa vauvvoja meidänkin perheeseen, kun sellaista ihmisversiota ei näy eikä kuulu,vaikka kuinka yrittää. c",) Elämä on joskus vaan kovaa. Tai ehkä miun pitäis olla vielä sitäkin kovempi. Ainakin itsekurin suhteen. Voishan se painonpudotus auttaa. On ne läskit vaan niin perhanan tiukassa!

Ylitöitä on tullut paiskittua viikonloppuisin, ja se tuntuu ottavan välillä koville...pakko jaksaa painaa. Raha tulee tarpeeseen,kun tuntuu että kaikki leviää samanaikaisesti käsiin.

Uupumus johtunee lienee paljosta työnteosta,vähäisestä levosta ja ainaisesta kiireestä, ja kaupan päälle flunssa. Joka onneksi alkaa jo helpottaa. Flunssa siis. Monenlaista jännitysmomenttia elämässä riittää... Onko nämä nyt niitä elämän ruuhkavuosia?! Välillä meinaa kertakaikkiaan nukahtaa pystyyn. Jopa työnteon lomassa. Se tunne,kun alkaa kallistua jakkaralta ja havahtuu...

Onneksi on jotain hyvääkin tiedossa. Maaliskuun ekana viikonloppuna tää eukko suuntaa Vuokattiin ammattiliiton talvipäiville! Ja loma lähestyy...mihinkään ei oo suunniteltu menevämme, mutta kunhan ollaan...ja tehdään kotitöitä. Yhdessä. Ekaa kertaa koko meidän parisuhteen aikana ollaan yhtäaikaa talvilomalla. Ja olenhan minä vähän lohtushoppaillutkin... Sisustusjuttuja... ;)