Kevät on harpannut ison askeleen eteenpäin, ja elämänikin alkaa saamaan uuden kurssin sitten viime kuulumisten...

Olemme viettäneet ihanaa aikaa perheen kesken, parisuhdettakin paranneltu juhlimisen ja hotelliyön merkeissä. Olimme pitkänäperjantaina viettämässä iltaa pitkästä aikaa yhdessä, viimeeksi varmaan 10 vuotta sitten olemme olleet liikenteessä kaksin. Työkaverini soittaa Baltix -nimisessä bändissä, ja heidän keikkaa kävimme katsomassa kera muiden työkavereideni, sekä mieheni kanssa. Meillä oli mukava ilta, vaikka kieltämättä alkuun jännittikin mieheni mukaan lähtö. Hän tuli onneksi hyvin juttuun kaikkien kanssa.  Tanssittiin, käytiin syömässä, juomista unohtamatta... ilta huipentui romanttiseen iltaan hotellissa kaksin... <3 Olen kaivannut tuota yhdessä oloa, huomiota mieheltäni, sekä tuota kaikkea... täytyy sanoa että tulikin tarpeeseen! Keikka olikin mahtava, ja tuntui hienolta seurata työkollegani soittoa, tunsin jopa jonkin sortin ylpeyttä hänestä...wau!

Rahahuoletkin alkaa pikkuhiljaa helpottamaan, joten henkiset painolastit on vähentyneet.

Kevätväsymys meinaa painaa mieltäni, jotenkin iltapäivisin olen aivan puhki kotiin tullessani. Haluaisin vaan nukkua. Herkuttelut on hieman ryöstäytyneet käsistä, myönnettäköön, mutta pian siihenkin tulee stoppi. En voi jatkaa näin. En selvästikään voi hyvin.

Olen nimittäin sopinut tapaamisen Campridge - valmentajan kanssa. Olen pitkään ajatellut, että laihdutan omaa tahtia, en uskalla ottaa mitään turhan rankkaa kuuria lapsettomuushoitojen (lääkkeet) takia, mutta tuntuu että tarvitsen asiaan apua, en ole laihtunut itsenäisesti, ja tekosyyt saa luvan riittää! Kolmenkympin kriisi nostelee päätään, haluan olla terve, vahva, jaksava nainen. Ja mietin, että miksi mätän naamaani kaikenmaailman hormooneja ja nappeja, jos mitään muutosta ei noin muuten tule. En tule tässä kunnossa raskaaksi vaikka päälläni seisoisin. Ovulaatiot, ajoitukset ja kaikki on kohdallaan, mutta jostain syystä joka ikinen kuukausi sama pettymys. Ja PCO:n parantamiseksi laihdutus on hyvä hoitomuoto. Nyt näytetään,mistä kana pissii...!!! Viikon päästä olen asian suhteen viisaampi; elämä, täältä tullaan!!!