Kesä on jo pitkällä, ja vaikka pitäisi elää kuin viimeistä kesäpäivää, tuntuu että kaikki jää siihen,että sit ku on loma...! Laihdutusrojekti on hienosti tuottanut tulosta, painoa tähän asti yhteensä pudonnut 18kg. Olo on ollut tosi jees, ja kaikenkaikkiaan tää on ollut ihmeen helppoa Campridgen avulla. Liityin myös Lady line kuntosalijäseneksi, joten kroppa saa kaipaamansa kiintetystä, ainakin toivottavasti!  Lomaan on siis vielä 3 viikkoa, olenhan pitkin kevättä saanut joitain juttuja tehtyäkin,tässä kuvia tekeleistäni. Edessä olisi kuitenkin vielä suurimmat hommat, eli tyttäremme huoneen tapetointi&maalaus, sekä terassin teko. Meille tehdään heinäkuun lopussa myös porakaivo ainaisen vesipulan takia,ja mikäli rahaa jää yli, katetaan kenties terassit, jotta ne olisi monikäyttöisemmät. Sitähän ei vaan tiedä kuin vasta tehdessä. Toivotaan siis parasta ja pelätään pahinta...

 

DSC_7336.jpg

Muistattekin varmaan tämän lipaston,kun se oli tammen värinen. Moni varmaan ajattelee että olen antiikinpilaaja, mutta itse tykkään tästä paljon enemmän tälläisenä,sopii meille paremmin.

 

DSC_7317.jpg

Antiikkituoli,kuten muutkin on maalattu Jeanne d'Arck vintage paintilla sekä Annie Sloan chalk paintilla. Myös kankaat maalattu samoilla maaleilla, ja päällä antiikkivaha. Tuoli oli siis ennen samettipäällysteinen, joten se imi monta kerrosta maalia, mutta olen erittäin tyytyväinen lopputulokseen!

DSC_7314.jpg

 

DSC_7338.jpg

Yllätys yllätys; valaisinkin sai piristettä kalkkimaalilla...

 

DSC_7318.jpg

Terassikalusteet sai uudet valkoiset päälliset entisten mustien, ja auringonpolttamien tilalle.

DSC_7319.jpg

 

DSC_7328.jpg

Olohuoneemme uusi ilme. Myimme entisen metallisen sohvasängyn pois ja tilalle kevyempi sohva. Mielestäni kaiken kruunaa Askon Ornament peili, joka on ollut vuosia haaveena. Keväällä saimme hankittua viimein peilin -40% alella. :) Metalliset valokuvakehykset on tilattu Villa woodista ja koukut ovat Riviera Maisonin mallistoa.

DSC_7324.jpg

 

DSC_7334.jpg

Kaikki on hyrskyn myrskyn, ja kuva pimeä,mutta näkymä toiselta suunnalta olohuoneesta...

DSC_7329.jpg

Riviera Maisonin astiat on ihania...olispa varaa ostaa miitä enemmän...