Aikaa on vierähtänyt jälleen tovi eteenpäin. 

Campridge -ohjelma jäi hetkeksi ainakin tauolle lääkärin kehoituksesta, 22:n kilon rajapyykin jälkeen. Terveys on ollut edelleen hyvä, ja laihdutuksen tuomat terveysvaikutukset myönteisiä, mutta pääsimme lapsettomuustutkimuksissa harppauksen eteenpäin. Ensimmäiset pistoshoidot (puregon+menopur+pregnyl+lugesteron) ovat takana, mutta eivät tuoneet ekalla kerralla tulosta. Kokeiltiin siis ovulaation induktiohoitoa. Samalla tehtiin myös munasarjojen aukiolotutkimus, jossa todettiin niiden olevan auki. Toimenpide ei ollut kovinkaan miellyttävä, munasarjoihin ruiskutetaan siis katetrin avulla vesikuplia ja ilmaa. Sain toimeenpiteestä ihan mielettömän hartiapiston. Mutta siitä selvittiin. Tämä kierto menikin sitten persiilleen heti alussa, kun menkat alkoi pe iltapäivänä ja osaston soittoaika oli arkisin aamulla 8-9, en siis saanut enää ketään kiinni, ja pistokset ois pitänyt aloittaa su. Pettymys oli taas kova,mutta elämä jatkuu. Tää kierto ollaan sit ilman.

Labroissa selvisi myös, että kärsin kilpirauhasen vajaatoiminnasta. TSH Viitearvot piti olla max.4,2 ja mulla oli 4,76. Lääkäri sanoi, että polilla arvoihin suhtaudutaan vielä kriittisemmin, suositeltavaa olisi saada arvot alle kolmen ja mielellään lähemmäs 2. Tyroksiinin aloitettua arvot ovat kolmessa viikossa ja hieman normalisoituneet, kun kontrollissa ne oli alle kolmen. 

Stressi laukaisi minulle jonkin flunssataudin; siis lämpöä ja kuiva yskä. Mitään räkätautia ei oo ollut missään vaiheessa, mikä on outoa, mutta hyvä tietty niin. Kolmen päivän saikku teki hyvää kyllä mielenterveydelleni, kun sai vähän huilata. Siitä sitten päästiinkin aiheeseen joulu.

Olen aivan mahdoton jouluhullu. Aloitan fiilistelyn ja loppukesästä, ja se tunne voimistuu joka päivä joulua kohti. Koristeet ja valot lähtevät välillä hieman käsistä, mutta se onni jota se minulle tuo, on jotain sanoinkuvaamatonta.

Jostain syystä koitan pyrkiä täydellisyyteen, ehkä se juontaa juurensa lapsuuteen, joka toki oli onnellinen,mutta joskus joulu oli myös pettymys,kun alkoholi oli tullut mukaan kuvioihin. Sitä kai koittaa paikata sitä kokemaansa pettymystä nykyään omassa joulunvietossa. Nykyään joulut ovat sujuneet melko hyvin, ja aattokin ollaan selvitty hienosti ilman alkoholia. Sitä ennen on tietysti ilmassa pieni jännitys, että selviääköhän hän jouluksi... Aaton tunnelma on onneksi pysynyt lämpimänä, luojan kiitos lapsemme takia. 

Jännitystä on ilmassa myös koirarintamalla, sillä pyhäinpäivänä Hertta kävi tapaamassa ihanaa Norjalaista Vuonojen miestä. <3 Oireiden perusteella voisimme päätellä, että pullat ovat uunissa, mutta jottei taas tule pettymyksiä, en uskalla luottaa vaistoihini ennen virallista ultraa, joka on 7.12. Kaipaan niitä pieniä vadelmatassuja tepastelemaan... vaavat olis erittäin tervetulleita! <3

Tässä hieman saikkuloman tuloksia... ;) Valopaketit! It's beginning look a lot like christmas... :) Ja samalla esittelen myös ihanan Willow Tree Nativity -setin, josta olen haaveillut jo pitkään. Löysin tämän tori.fistä melko edullisesti. <3

 

15137470_1353136254736554_30998002563322

15110255_1353136251403221_14613554991316

15110292_1346548482061998_68388640041093

...tähän tulee vielä oljet ja led valot...<3

Joulun tunnelmaa lähdemme äitini kanssa hakemaan 4.-6.12. Tallinnan joulumarkkinoille. Voi että minä odotan sitä...<3 Ja sitä ennen huomenna nautin työpaikan pikkujoulutunnelmasta... *<:o)

Ihanaa joulun odotusta kaikille, ja voimia talven pimeyteen...<3 Tehkää asioita,jotka antavat teille voimaa ja iloa.