...Voi siis alkaa keskittymään askarteluun ja puuhasteluun sisätiloissa. Vuosi vuodelta miusta tuntuu enemmän siltä, että pidän enemmän syksystä kuin kesästä. En oo koskaan pahemmin ollut helleihmisiä, onhan kesä kaunista aikaa Suomessa, pidän erityisesti alkukesästä kun kaikki on niin tuoretta ja puhdasta, lehdet puhkeaa puihin ja kukat alkaa kukkia...ennen vanhaan sanottiin että juhannuksesta on kesä ohi ja niin se alkaa minunkin mielestä olla... Sen jälkeen alkaa kaipaamaan syksyä,viileyttä, kuulaita ja kirkkaita syyspäiviä, usvaa pelloilla ja veden päällä, kynttilöitä, villasukkia ja huopia...ja sitä kaikkea. Syksyn värit...ah! <3 Ehkä minä oon niin sopeutunut tänne pohjolan oloihin, etten kuumuutta kaipaa.

Kun ulkohommat alkaa vähenemään, alkaa mielikuvitus taas laukata, ja tekee mieli alkaa sisustaa taas sisätiloissa... Tässä muutama älynväläys minkä päätin toteuttaa.

DSC_4801-normal.jpg

Tyttäreni huoneeseen piristystä...

DSC_4807-normal.jpg

Pöllöt tilasin joskus yhdestä facebook-ryhmästä, eräs henkilö virkkasi niitä tilauksesta. Minusta ne vaan on niin... <3 ihquja!

Samalla tuli korjailtua lahjaksi saamaani lasiperhosta,jonka siipi oli irronnut. Eikä mennytkään kuin vissiin pari vuotta! :D

DSC_4826-normal.jpg

DSC_4852-normal.jpg

Ihana tuliainen vanhemmiltani pohjoisen reissusta... :)

DSC_4838-normal.jpg

Rentouttavaa viikonloppua kaikille!

 

DSC_4841-normal.jpg