Lupasin laittaa kuvaa pöytäprojektistani.

Eli minulla on ikivanha tuvan pöytä/pirttipöytä, jossa on irtonainen pöytälevy (ennen vanhaan pöytälevy käännettiin toisinpäin ja siinä leivottiin leipää). Jalat maalasin jo viimekesänä harmaansinisestä valkoiseksi, ja pöytälevykin oli jo kertaalleen laitettu ja päällystetty lopulta dc-fix -kalvolla. Kalvo oli sellainen ihana harmaantunut "ajopuu"-tyyppinen puukuvio. Kauan se kesti hyvänä, kunnes rakas lapseni päätti eräänä päivänä raaputtaa pinnan rikki "pimpillä" (=hiuspinni, jota hän kutsuu nimellä pimpi). Se oli sen pituinen se, kalvo. Revin sen irti ja aloin raapata kuumailmapuhaltimen ja Stripper-maalinpoistajan avulla maalikerroksia pois. Kuvasta näkee, kuinka ennen vanhaa maalit on tehty kestämään, eikä lähde irti kirveelläkään. (Tosin jälkimmäiseksi mainittua en ole uskaltanut kokeilla!) ;)

NMS_3716-normal.jpg

Seuraavaksi pöytään olis tarkoitus kokeilla sellaista litkua, mikä tekee puun näyttämään vanhemmalta; eli siihen tulee etikkaa, teräsvillaa ja teetä. Nuo vanhat maalithan jää toki kuultamaan tuolta kovasti, mutta minähän tykkään vähän tollasesta rappioromanttisesta... :) Ja homma jatkuu taas kunhan litku on tekeytynyttä.

Tässä vielä kuva-tunnelmia pihalta...

NMS_3718-normal.jpg

NMS_3719-normal.jpg

NMS_3720-normal.jpg

NMS_3722-normal.jpg

 

viikonloppuna uudet kujeet; luvassa mm. MV-koiranäyttelyä ihan "turistiluokassa" ja pientä shoppailua...sitä odotellessa ja intoa puhkuen!