Heippa!

Niinhän siinä sitten kävi,että aloitin välittömästi Campridge-ohjelman valmentajan luona käytyäni,tasolla 1+.

8:n päivän jälkeen aloituksesta oloni on huikea! Olen täynnä energiaa, haluan käydä lenkillä ja tuntuu, että nyt keskityn vaan tähän omaan syömiseeni ja oloon, niin en jaksa murehtia muilla asioilla, fiilis on aika vapautunut. Kerrankin tuntuu,että kaikki menee suht hyvin. Painoa tän aikana on lähtenyt -3,7kg. Olen aika innoissani.

Lähtöpainoni oli 109,4kg. Huh huh! Tavoitteeni nyt alkuun on se -10kg,ja siitä taas toiset 10kg. Kaukainen haaveeni olisi -35kg, sitten olisin melko tyytyväinen itseeni. Inbody-mittauksen perusteella ihannepainoni olisi n.73kg. Huomenna työpaikallamme järjestetään uudet inbody -mittaukset. Aika hienoa,että henkilöstöön satsataan tällä lailla ja kannustetaan terveempään elämäntapaan.

1+ taso sisältää siis n.600kcal, jonka saan nauttimalla 3 campridge -ateriaa, ja lisäksi 200kcal edestä proteiinia lihan tms. muodossa, sekä kasviksia. Vettä pitäisi juoda 2,5l päivässä, joka alkuun kuulosti isolta määrältä mutta todella helposti sen saa juotua.

Sisusteluakin taas pienimuotoisesti pääsin harrastamaan kun viimein Askon Ornament -peili saapui. <3 Sen takia piti pyöritellä taas hieman huonekaluja uusiin paikkoihin, ja pitihän minun jo sohvasänkyyn tilata sen takia uusi päiväpeittokin ;) Seinää kittasin samalla ruuvin jäljiltä, vielä pitäis maalata seinä ja asettaa seinäkello paikalleen. Kuvan laitan sitten kun kaikki on kohdallaan. Sisustuskärpänen pääsi puraisemaan toisenkin projektin suhteen, mutta toteuttamaan en sitä pääse vielä vähään aikaan...

 

Mukavaa viikonjatkoa! Nautitaan keväästä! :)